• 1 -

  Jonker Fransstraat 99, Rotterdam

 • 2 -

  HABA Knikkerbaan Limited Edition

 • 3 -

  HABA Little Friends

 • 4 -

  SMART GAMES Roodkapje

 • 5 -

  DJECO puzzel Assepoester

Welkom in de Carrabas speelgoedwinkel!
In onze webwinkel vindt u het mooiste speelgoed van o.a. de merken HABA, Djeco, Corolle, Lilliputiens en meer gerenommeerde namen! We hebben een uitgebreid assortiment aan puzzels, spelletjes, knutselpakketten, knikkerbanen, poppen, buitenspeelgoed, kinderkamer-accessoires, loopwagens, babyspeelgoed, auto's, poppenwagens, constructiespeelgoed, tekenmaterialen en veel, veel meer. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het speelgoed van onze merken kunnen wij u dan ook met een gerust hart toesturen. Bovendien is ons speelgoed bijzonder mooi en duurzaam vormgegeven, zodat uw kind spelenderwijs op een veilige manier de wereld kan verkennen en leren begrijpen.

Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze? Wij adviseren graag en geven gepaste suggesties welke goed aansluiten bij de leeftijd en het karakter van uw kind. We helpen graag met het uitzoeken van een cadeau of presentje voor elke gelegenheid. Bent u benieuwd naar de complete collectie? Komt u gerust bij ons langs in de winkel. We kijken er naar uit u te ontmoeten aan de Jonker Fransstraat 99 in Rotterdam! Ook wanneer u vragen heeft over het ons speelgoed, onze merken en/of onze webwinkel kunt u ons bellen: +31 (0)10 422 55 25 of e-mailen: info@carrabas.nl.

De webwinkel is eenvoudig en veilig in gebruik. U hoeft zich niet aan te melden, maar kunt meteen uw bestelling doen. Wel zo gemakkelijk! Als er bij een artikel géén bestelknop staat, dan is het artikel tijdelijk niet voorradig. Na opgave van uw adresgegevens kunt u direct via uw bank betalen met iDeal of Mr. Cash (België). Als aanvulling leveren we uw cadeau eventueel ingepakt en wel af bij een jarige Job of een pasgeborene. Vult u in dat geval een ander afleveradres in dan het uwe. Wij doen de rest!

Onze pakketten leveren we in zowel Nederland als België af. Voor Nederland geldt: als u van maandag t/m zaterdag voor 15:00 uur uw bestelling doet, dan ontvangt u uw pakket de volgende werkdag. Bestelt u op zaterdag, dan ontvangt u uw pakket op dinsdag via PostNL bij u thuis. Bestellingen boven 30 euro worden gratis verzonden. Wilt u een bestelling laten bezorgen in België, en bestelt u op maandag t/m zaterdag voor 15:00 uur, dan ontvangt u uw bestelde artikelen na 2 of 3 werkdagen. Bij keuze voor een levertijd van 14 dagen worden bestellingen boven 30 euro worden gratis verzonden.