• 1 -

    Jonker Fransstraat 99, Rotterdam

  • 2 -

    HABA Knikkerbaan Limited Edition

  • 3 -

    HABA Little Friends

  • 4 -

    SMART GAMES Roodkapje

  • 5 -

    DJECO puzzel Assepoester

Welkom

 

In onze webwinkel vindt u het mooiste speelgoed van HABA, Djeco, Corolle, Lilliputiens en meer leuke merken. Kwaliteit staat bij Carrabas hoog in het vaandel. Het speelgoed van onze merken kunnen wij u dan ook met een gerust hart toesturen. Bent u benieuwd naar de complete collectie, kom dan eens kijken in onze winkel aan de Jonker Fransstraat 99 in Rotterdam.

Ons speelgoed is bijzonder mooi vormgegeven en van goede kwaliteit, zodat uw kind er spelenderwijs en op een veilige manier de wereld mee kan verkennen. We hebben een uitgebreid assortiment aan puzzels, spelletjes, knutselpakketten, knikkerbanen, poppen, buitenspeelgoed, kinderkameraccessoires, loopwagens, babyspeelgoed, auto´s, poppenwagens, constructiespeelgoed, tekenmaterialen en veel meer. We kunnen u adviseren over speelgoed dat goed aansluit bij de leeftijd en het karakter van uw kind. Ons complete assortiment is te zien in de winkel aan de Jonker Fransstraat 99 in Rotterdam. Als u vragen heeft over onze merken, de webwinkel of voor advies, dan kunt u ons bellen: +31 (0)10 422 55 25 of mailen: info@carrabas.nl

e webwinkel is eenvoudig en veilig in gebruik. U hoeft zich niet aan te melden maar kunt direct uw bestelling doen. Na opgave van uw adresgegevens kunt u direct via uw bank betalen met iDeal of Mr. Cash (België). We leveren uw cadeau ook ingepakt en wel af bij een jarige Job.

Onze pakketten leveren we in Nederland en België af.

Nederland: als u van maandag t/m zaterdag voor 15:00 uur uw bestelling doet, dan ontvangt u uw pakket de volgende werkdag. Bestellingen boven 30 euro worden gratis verzonden.

België: bij een bestelling op maandag t/m zaterdag voor 15:00 uur ontvangt u deze na 2 of 3 werkdagen. Bij keuze voor een levertijd van 14 dagen worden bestellingen boven 30 euro worden gratis verzonden.