Djeco speelgoed
Bij Carrabas speelgoed vindt u verschillende soorten kwalitatief hoogwaardig speelgoed, zoals een Djeco goocheldoos. Djeco is een toonaangevend merk op het gebied van speelgoed. De thema's zijn uiteenlopend, maar het zijn altijd thema's die kinderen zeer aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan dieren, piraten, prinsessen, ridders, magie en fantasie. Jong en oud(er) kan genieten van Djeco speelgoed. Bij Carrabas speelgoed vindt u daarom een uitgebreid assortiment aan speelgoed van het gerenommeerde merk Djeco, waaronder diverse goocheldozen.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan Djeco speelgoed. Bent u specifiek op zoek naar bijvoorbeeld een Djeco goocheldoos, dan slaagt u ook zeker in onze winkel of webshop. Er zijn bij ons meerdere soorten goocheldozen verkrijgbaar:

  • Maliciuos Magus: Box met benodigdheden voor 20 goocheltrucs voor kinderen van 6-10 jaar. In het boekje staan geheime codes om de uitleg van een professionele tovenaar online te bekijken.
  • Mirabile Magus: Box met benodigdheden voor 20 goocheltrucs voor kinderen van 8-12 jaar. In het boekje staan geheime codes om de uitleg van een professionele online tovenaar te bekijken.
  • Bella Magus: Verschijning, verdwijning, ontsnapping, voorspelling... Deze goocheldoos bevat alles wat je nodig hebt voor 15 ongelofelijke goocheltrucs voor kinderen van 8-12 jaar. Inclusief instructieboekje.
  • Magic Magicam: Luxe box met benodigdheden voor maar liefst 30 goocheltrucs voor kinderen van 8-14 jaar. In het boekje staan geheime codes om de uitleg van een professionele tovenaar online te bekijken.

Ander speelgoed van Djeco
Djeco heeft naast de goocheldozen nog veel meer leuk speelgoed. Dit speelgoed vindt u allemaal in het assortiment van Carrabas speelgoed! Denk aan stapelblokken, puzzels, knutselspullen en spelletjes in vrolijke kleuren en printjes, waar uw kindje zich eindeloos mee kan vermaken! U kunt speelgoed naar keuze gemakkelijk online bestellen in onze webwinkel. Daar heeft u géén account voor nodig. In onze webwinkel kunt u veilig online betalen, waarna uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt thuisbezorgd. Wilt u graag eens langskomen in onze winkel? Dan bent u van harte welkom om ons gehele assortiment te komen bezichtigen en samen met uw kindje het leukste speelgoed uit te zoeken! Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@carrabas.nl en/of te bellen naar 010 422 55 25.


Bekijk ook: