Corolle pop
Prachtige Corolle poppen kunt u gemakkelijk online bestellen bij Carrabas speelgoed. Wilt u uw dochter graag een mooie Corolle babypop geven? Dan heeft u deze na het plaatsen van een bestelling in onze webwinkel zo in huis. Deze prachtige poppen zijn een zeer leuk en sprekend cadeau voor een klein meisje. Ze zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, blijven daardoor lang intact, zien er erg mooi uit en de poppen zijn bovendien geheel verantwoord voor de gezondheid van uw kind: het materiaal waaruit de poppen bestaan is zonder schadelijke stoffen.


Een mooie Corolle pop bij Carrabas speelgoed
Corolle poppen bestelt u gemakkelijk online, hoewel u natuurlijk ook van harte welkom bent in onze winkel in Rotterdam. Bij ons vindt u geheid de Corolle pop waar u naar op zoek bent. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Corolle babypop, die we u in twee varianten aanbieden. Kies voor de babypop in de blauwe pyjama of voor Lila Chérie. Deze baby reageert als een echte baby en heeft vijf verschillende geluiden. Deze pop is 42 centimeter lang, heeft een zacht lijfje en komt inclusief slabbetje, speen en flesje. Daarnaast kunt u bij ons nog veel andere Corolle poppen online bestellen, zoals:

  • Chérie Chloé: een pop met kastanjebruin haar, een goudkleurige jurk, bontjas en tas en schoenen in luipaardprint.
  • Chérie Chloé in gala: een pop met kastanjebruin haar, een roze jurk en een velours jasje met bijpassende, glinsterende tas en schoentjes.
  • Chérie Camille met jasje: een pop met blind haar, een roze broek, geruite blouse en een bordeauxrood jasje met stippen.
  • Chérie Clara: een pop met rood haar, een spijkerbroek met sneakers en een tuniekje met zachte bodywarmer.
Alle meisjespoppen hebben een hard lijf en zijn 33 centimeter lang. Daarnaast vindt u in onze webshop ook een babybadje van kunststof, voor alle bad- en plaspoppen.

Corolle poppen online bestellen
Wilt u graag een van deze Corolle poppen online bestellen, dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen. Daar hoeft u géén account voor aan te maken. Woont u in de buurt van Rotterdam? Komt u gerust langs bij ons in de winkel om ons gehele poppenassortiment te bekijken en zodoende uw Corolle babypop aan te schaffen. Indien u vragen heeft staan wij u graag te woord. Voor meer informatie over ons speelgoed kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@carrabas.nl en/of te bellen naar 010 422 55 25.

Bekijk ook: